Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verschoor Wonen viert 25-jarige jubileum

2024 is een bijzonder jaar voor Verschoor Wonen in Sliedrecht. Het familiebedrijf viert namelijk haar 25-jarige jubileum. Al een kwart eeuw is Verschoor Wonen gevestigd op de Woonboulevard Sliedrecht, waar ze hun passie voor de landelijke woonstijl met hun klanten delen. Het familiebedrijf bestaat inmiddels al meer dan 40 jaar.

Verschoor Wonen is een echt familiebedrijf. Jeannette heeft, als dochter van het echtpaar Verschoor, samen met haar partner Klaas het bedrijf overgenomen en nu staan ook hun kinderen Jolanda en Johan op de werkvloer. Met maar een personeelslid Astrid (inmiddels ook 'familie') vormen zij een hecht team. Hun samenwerking en gedeelde liefde voor interieur maken het bedrijf tot wat het is: een warme en gastvrije plek waar persoonlijk contact centraal staat.



Breed aanbod en maatwerk
Met dealers als OlavHome, Inno Living, Meubitrend en UrbanSofa biedt Verschoor Wonen een breed en gevarieerd aanbod aan meubels en woonaccessoires. Of je nu jong of oud bent, er is voor ieder wat wils. Het team van Verschoor Wonen helpt je graag bij het realiseren van droominterieur.

Een van de sterke punten van Verschoor Wonen is het gratis interieuradvies dat zij bieden. De deskundige en ervaren medewerkers staan klaar om je te adviseren en te inspireren. Van begin tot eind kun je rekenen op hun persoonlijke begeleiding, waardoor je met een gerust hart je interieurproject kunt starten en afronden.



Warme ontvangst
Bij Verschoor Wonen draait alles om de klantbeleving. Klanten die binnenkomen, ervaren direct de warmte en gastvrijheid van het team. Het doel is om elke klant met een glimlach de deur uit te laten gaan, tevreden over hun aankopen en de ontvangen service.

Kom langs bij Verschoor Wonen aan de Leeghwaterstraat in Sliedrecht en ervaar zelf waarom dit familiebedrijf al 25 jaar een begrip is op de Woonboulevard Sliedrecht. Laat je inspireren door het diverse aanbod en geniet van het persoonlijke contact en de uitstekende service. De koffie staat klaar!

Meer informatie:
Verschoor Wonen
Leeghwaterstraat 109
3364 AE Sliedrecht
0184 41 90 47
[email protected]
www.verschoorwonen.nl

Publicatiedatum: