Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

15 jaar Condor Wonen: 'Van shit naar hit'

15 jaar geleden werd Condor Wonen opgericht door twee ondernemers die elkaars krachten bundelden. "Althans, dat was onze intentie." Ze startten aan het begin van de crisis, "niet wetende wat ons te wachten stond. We hadden vertrouwen en gingen ervoor. En die eerste jaren waren absoluut niet rooskleurig. Maar uiteindelijk gingen we van shit naar hit", legt eigenaresse Angelique Schrijen-Hilhorst uit.

"Geen spek op de ribben en financieel konden we ons net redden. Twee gedreven ondernemers, die elkaar nauwelijks kenden, maar vertrouwen hadden door de persoon die hen verbond. Maar twee kapiteins op één schip werkt alleen als je beide dezelfde koers wilt varen. Twee ondernemers met twee totaal verschillende visies gecombineerd met twee krachtige karakters die botsen kan de ondergang betekenen van je bedrijf."Opsplitsen
"Dus wij besloten al vrij snel om uit elkaar te gaan. Ik durf te wedden dat er heel wat kratjes bier in een weddenschap zijn verloren, omdat mensen dachten dat dat bedrijf geen bestaansrecht meer had met mij alleen aan het roer. De koers was voor mij in het begin onduidelijk, maar ik wist dat ik iets goeds wilde neerzetten en het vooral op mijn eigen manier wilde doen.

Wat iedereen ook zei, ik ging door. Ik zocht mijn plezier in het aantrekken van de juiste klanten. Klanten die vertrouwen in mij hadden, klanten die steeds terugkwamen en hun netwerk naar mij toe stuurden. Ik zocht de juiste medewerkers om mij heen. Mensen die goed waren in datgene waar ik nog in kon leren, of juist wat ik absoluut niet zelf wilde doen."

Mooie reis
"Nu na 15 jaar kan ik zeggen dat ondernemen een mooie reis is. En dat succes niet bestaat, zonder dat je dieptepunten in je carrière meemaakt. Gelukkig begon ik met de dieptepunten, heb ik eerst heel goed geleerd hoe het niet moet en weet ik nu heel goed hoe ik het wel wil doen en waar ik voor sta.

En mindere tijden zullen er beslist ook komen in de komende 15 jaar, maar met het team aan mijn zijde en mijn heldere visie, weet ik zeker dat we die weer omtoveren tot een succes.
Met de komst van mijn man in het bedrijf, zijn we nu samen gedreven om ons bedrijf steeds verder te verbeteren."

Opnieuw krachten bundelen
Nu zijn mijn krachten opnieuw gebundeld, maar wel met iemand die ik heel goed ken en waar ik dezelfde koers mee vaar. De cirkel is hiermee rond. We groeien verder met als doel het beste bedrijf van Limburg te worden in onze branche.

Dat betekent voor ons vooral steeds blijven werken vanuit de beste intentie, hiermee topkwaliteit leveren, terwijl we langdurige relaties onderhouden en opbouwen met klanten, collega's en leveranciers. En dat op een veilige en plezierige manier. Op naar de volgende 15 jaar", besluit Angelique.

Meer informatie:
Condor Wonen
Wiebachstraat 24G
6466 NG Kerkrade
045 541 11 00
[email protected]
www.condor-wonen.nl

Publicatiedatum: