Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Technisch adviseur Uzin UTZ gaat met pensioen

Ruud Hoogland 27 jaar geleden bij Bloemen Parket: 'Ik garandeer je geen klachten'

"Ik garandeer je geen klachten". Zo stapte Ruud Hoogland, technisch adviseur van Uzin UTZ, 27 jaar geleden binnen bij Bloemen Parket BV. Het vloerenbedrijf was op dat moment (in 1997) bezig met het leggen van de parketvloer bij winkelcentrum De Barones in Breda. Door een ongelukkige lekkage droogde de ondervloer niet en kon de vloer niet gelegd worden."Ruud bewijst de kracht van zijn producten, lost het probleem op en blijft zo als betrouwbare partner al die jaren aan ons 'plakken'. Zijn bouwtechnische kennis en ervaring blijken goud waard", laat Bloemen Parket weten op social media.

Deze maand gaat Ruud met pensioen. Dat laten ze bij Bloemen Parket niet zomaar voorbij gaan, dus hebben ze hem 'uitgezwaaid' met het team én vader Ger en moeder Margriet. "De 'plakkracht' van Ruud zullen we niet vergeten. Zijn kwaliteitsproducten van UZIN UTZ Nederland blijven we trouw", besluit Bloemen Parket.Meer informatie:
Bloemen Parket B.V.
Euregiopark 10
6467 JE Kerkrade
045 - 5326 326
[email protected]
www.bloemenparket.nl

Publicatiedatum: