Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Parket Ambacht Plein op InCoDa wordt enthousiast ontvangen'

Het initiatief om het Parket Ambacht Plein te organiseren tijdens de InCoDa op 22, 23 en 24 september, wordt door de branche enthousiast ontvangen. "Ik ben een maand geleden gestart met de sponsorwerving. Inmiddels hebben zich al 25 partijen als sponsor aangemeld. Dat is een fantastisch aantal", aldus een tevreden Eric Jongmans, initiator van het Parket Ambacht Plein."Hij vervolgt: "We kunnen nu verdergaan met het ontwerpen van onze stand en het uitwerken van promotiemateriaal. We hebben een mooie stand beschikbaar gekregen en willen deze ruimte dan ook optimaal gaan benutten voor de promotie van houten vloeren."

Op de stand kunnen bezoekers van de beurs getuige zijn van ambachtelijk vakmanschap en de meerwaarde ervaren van het gebruik van hout als
vloerafwerking. Bedrijven of organisatie's die zich nog niet als sponsor hebben aangemeld, maar toch graag dit initiatief willen ondersteunen, kunnen contact opnemen met Eric.


De sponsoren die zich tot op heden hebben aangemeld.

Meer informatie:
Gilde van Parketteurs
www.gildevanparketteurs.nl

Eric Jongmans
06-51787072
[email protected]

Publicatiedatum: