Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zevende editie Furniture Forward zet stap richting duurzame toekomst meubelbranche

"Ook de zevende editie was weer een groot succes", begint de organisatie van Furniture Forward op LinkedIn. "Voor deze editie reisden we met alle bekende, én nieuwe Furniture Forward gezichten, af naar de prachtige locatie van Berden Mode & Wonen in Blerick. Daarvoor bedankt Jan Berden, we hebben genoten van de gastvrijheid op deze bijzondere, historische plek."De deelnemers hebben inzichten opgedaan over de ontwikkelingen in de retailmarkt, met gerichte focus op duurzaamheid. Sprekers Bert-Jan van der Stelt en Femke Den Hartog namens INretail, en Marieke Kamphuis namens The Substitute, hebben hen aan het denken gezet. Het is duidelijk dat duurzaamheid een steeds belangrijker topic wordt binnen de meubelbranche. "Dankzij de betrokkenheid van de deelnemers is er wederom een stap gezet richting een duurzame toekomst voor de meubelbranche", aldus Furniture Forward.

Furniture Forward streeft ernaar partijen samen te brengen en het ecosysteem te verbreden om daarmee meer impact hebben. Tijdens deze editie werd duidelijk dat er met verschillende achtergronden en belangen rekening gehouden moet worden. "In de follow-up, maar ook in het bepalen van de juiste doelen. Een mooie uitdaging en we zijn op de goede weg."

Meer informatie:
Furniture Forward
www.decodata.io

Publicatiedatum: