Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fritz Hansen gaat circulair met ReNEW programma

Al meer dan 151 jaar produceert Fritz Hansen ontwerpen die de tand des tijds doorstaan. Bekend om het gebruik van zorgvuldig gekozen materialen van superieure kwaliteit die mooi ouder worden, wordt elk stuk vervaardigd door deskundige ambachtslieden om twee keer een leven lang mee te gaan.

ReNEW is het uitgebreide duurzaamheidsinitiatief van Fritz Hansen dat de grenzen van standaard bedrijfspraktijken verlegt met drie programma's: Refurbish, Repair en Recrafted.

Refurbish - Bestaande stoelen herstellen
Het Refurbish-programma, aangeboden in heel Europa, stelt bedrijven in staat om hun originele Fritz Hansen schaalstoelen (Ant™, Grand Prix™, Lily™ en Series 7™) te renoveren en eventueel te upgraden naar een zo-goed-als-nieuwe staat.

Recrafted - Gerecyclede stoelen kopen
Het Recrafted-programma biedt commerciële klanten wereldwijd de mogelijkheid om gerecyclede Ant™, Grand Prix™, Lily™ en Series 7™ schaalstoelen aan te schaffen of schaalstoelen terug te verkopen die wij zullen herstellen voor de wederverkoop.

Repair - Producten in gebruik houden
Het Repair-programma, beschikbaar wereldwijd, biedt reserveonderdelen voor meubels en accessoires, inclusief stapelstoelen die teruggaan tot 1968 en onderdelen voor de Egg™ en Swan™ stoelen vanaf 1975.

Meer informatie:
Fritz Hansen
[email protected]
www.fritzhansen.com

Publicatiedatum: