Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Winkelgedragsonderzoeker Hans van Tellingen:

'Dit is waarom Blokker weer een groot succes wordt'

Blokker wordt weer een succes dankzij een strategie die terugkeert naar zijn kernwaarden en traditionele sterktes, gecombineerd met moderne aanpassingen. Dat stelt winkelgedragsonderzoeker Hans van Tellingen in een artikel op Wynia's Week.Dit succes kan worden toegeschreven aan een aantal belangrijke factoren:

  • Herstel van het brede en diepe assortiment: Blokker keert terug naar het concept van een winkel met een breed en diep aanbod aan huishoudelijke artikelen, wat een groot deel van zijn oorspronkelijke aantrekkingskracht uitmaakte.
  • Gericht op de 'Middenlander': Blokker richt zich op het middensegment van de markt, oftewel de 'Middenlander'. Dit segment omvat een breed scala aan consumenten die waarde hechten aan een goede deal.
  • Verbeterde winkelervaring: Hoewel Blokker moderniseert, blijft het streven naar een gezellige winkelervaring die het vroeger had. De focus ligt op een uitnodigende winkelomgeving die klanten aanmoedigt om langer te blijven en meer te kopen.
  • Eigen betaalbare merken: Door te investeren in eigen merken met een goede prijs-kwaliteitverhouding, kan Blokker concurrerende prijzen bieden en zich onderscheiden van andere winkels in het middensegment.
  • Online en offline integratie: Blokker heeft geïnvesteerd in een betere website en een ondersteunende webshop.
  • Verliesreductie en investering in winkels: Door het sluiten van onrendabele vestigingen en te investeren in de verbetering van bestaande winkels, heeft Blokker zijn operationele efficiëntie verbeterd en een betere winkelervaring gecreëerd.

Lees hier het complete artikel met een uitgebreide uitleg.

Publicatiedatum: