Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Project in Beeld

Een nieuw interieurontwerp voor een bijzonder kantoorgebouw in Groningen

In opdracht van BDD Group realiseerde Studio Byfrank een nieuw interieurontwerp voor het bijzondere kantoorgebouw 'Martini Staete' in Groningen. De entree is een lobby geworden waar je als bezoeker en huurder je welkom voelt in een warme, eigentijdse omgeving. De receptie is hierbij nog meer het centrale punt geworden door de omgeving donker te maken, met aan de achterzijde een prachtig zicht op Stadspark Groningen.



"In samenwerking met Bouwgroep Dijkstra Draisma en Nutma Schilders B.V. pakten we de derde verdieping aan. Het nieuwe kantoor van Bouwgroep Dijkstra Draisma is voorzien van drie vergaderruimtes, een kantineruimte, vaste werkplekken en een aantal flexwerkplekken. Grafische patronen met betrekking tot de bouw zijn als basis gebruikt voor het interieur. Vanuit dit kantoor is BGDD nog beter bereikbaar voor de opdrachtgevers in het noorden", legt interieurontwerper Frank Janszoon van Dijk uit op social media.



Meer informatie:
Studio Byfrank
Kleine Oosterstraat 8
9101 KK Dokkum
+31 (0) 519 29 71 21
+31 (0) 6 53 34 56 37
www.byfrank.com

Publicatiedatum: