Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nijwie en Le Chair verder onder één naam

De bedrijven Nijwie en Le Chair zullen per 1 juni 2024 volledig fuseren. De onderneming zal verder gaan onder de naam: Nijwie Furniture. Tevens presenteren zij hierbij het nieuwe logo. Door deze fusie bundelen beide bedrijven hun krachten en expertises. Zij vormen daarmee een uniforme organisatie, dit om hun positie te versterken in de (inter)nationale meubelindustrie.

"Een duidelijkere structuur, met dito taakverdeling, zal ook resulteren in een verhoogde operationele efficiƫntie, zo is de verwachting, waardoor de fusie een win-winsituatie wordt voor alle stakeholders, maar vooral voor de relaties", laat Nijwie Furniture weten.De namen Le Chair en MySons blijven aan als merken, waar de collecties onder vallen. Met het vertrouwde team, weliswaar in een nieuwe opstelling, kijken zij samen met hun trouwe relaties, uit naar een mooie toekomst.

Meer informatie:
Nijwie Furniture - Le Chair
Het Wendelgoor 5
7604 PJ Almelo
+31 (0)546 56 40 01
[email protected]
www.nijwie.nl

Publicatiedatum: