Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Huisshow van Dôme Deco op 2-4 & 9-11 juni 2024

''Homeshow hét moment om ons te richten tot internationaal publiek''

Het Belgische interieurlabel Dôme Deco organiseert in juni weer een Homeshow: ''Een Kosmopolitische beleving in de Interieurbranche.'' Tijdens deze dagen zijn de nieuwste trends en collecties te bewonderen. Vanuit hun recente debuut op de Salone del Mobile in Milaan, brengt Dôme Deco een verfrissende mix van verlichting, accessoires en meubilair naar voren, met een focus op zachtheid, organische vormen en materialen als suède, leer en unieke marmerontwerpen.

Wat zijn de belangrijkste thema's en trends die Dôme Deco dit jaar tijdens de huisshow zal presenteren?
''De juni Homeshow is een moment waarop we een collectie presenteren die als het ware de lopende collectie van dat jaar aanvult. Dit jaar focussen we vooral op een uitbreiding in onze verlichting, alsook tal van nieuwe accessoires en enkele meubelstukken.

We benadrukken verder de karakteristieken uit de AWAKEN-collectie, zoals zachtheid en het organische, en introduceren materialen als suède, leder maar ook veel unieke marmers in ongeziene designs.''

Hoe heeft de allereerste deelname aan de Salone del Mobile in Milaan, afgelopen april, invloed gehad op de voorbereidingen en presentatie van deze huisshow?
''Onze Homeshow is meer dan ooit hét moment om ons te richten tot een internationaal publiek. In Milaan wisten we vele nieuwe contacten te leggen die we nu met plezier uitnodigen om de volledige collectie, alsook de novelties, te komen ontdekken. Zo hebben we al verschillende afspraken kunnen inplannen wat een mooie bevestiging is van onze presentatie in Milaan, en het eerste touchpoint daar met potentials. We kijken er naar uit hen te verrassen met 1000 m² aan kosmopolitische interieurs, alsook de cosmopolitan lifestyle mee te geven in de vorm van een hotelverblijf, verfijnde lunch en tal van activiteiten.''Wat maakt de huisshow van Dôme Deco uniek in vergelijking met andere evenementen in de interieurbranche?

''Dôme Deco inspireert zich op de kosmopolitische meerwaardezoekers. Het is dan ook net een niveau aan meerwaarde dat we willen bieden via een gerichte planning van seminaries en workshops: een gesprek met designer Gilles Knaepen, een inkijk in ons trend spotting proces, een workshop over de webshopomgeving enzovoort. Én natuurlijk de showroom die weer een volledige herinrichting kreeg met centraal de novelties. Een bezoek aan onze Homeshow is een totaalbeleving.''

Hoe draagt Dôme Deco's visie, van het creëren van kosmopolitische interieurs, bij aan de opzet en het verloop van de huisshow?
''Tijdens onze Homeshow wordt alles overgoten met een kosmopolitisch sausje in de vorm van een heerlijke culinaire omkadering, alsook cocktails en muziek in een Dôme Deco setting. Dit visualiseert meteen hoe onze interieurs kunnen bijdragen aan zulke settings, en welke levensstijl wij ermee ambiëren te ondersteunen.

Zo organiseren we op maandagavond 10 juni bijvoorbeeld een Sunset Soirée waarbij al deze elementen samenkomen in een hoogwaardig netwerkmoment.''

Inschrijven kan via deze link

Meer informatie:
Dôme Deco
[email protected]
www.domedeco.com
Meerkensstraat 42, Dilsen-Stokkem (België)