Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Niet bang om de stoute schoenen aan te trekken"

Dit ‘tikkeltje eigenwijze' interieurduo maakt woondromen waar

In maart zijn de interieurprofessionals Niki Aanraad (28) en Marit Biemans (24) samen Het Interieurduo gestart. Bij het streven naar dit ultieme woongeluk vinden ze een goed doordacht concept essentieel. Niet alleen het oog wil wat, maar ook de praktische kant is voor hen van groot belang. Met hun ontwerpen nemen ze klanten mee op een reis door de wereld van interieur."We hebben oog voor detail en streven ernaar om samen met jou tot een interieur te komen waar je trots op bent. En dat alles met een minimale tijdsinvestering. Het gaat niet alleen om het interieur, maar ook de kleine details die een huis tot een thuis maken. De geur van een mooie kaars, leuke schaaltjes die op tafel staan te pronken, het stijlvolle tafelboek om in weg te dromen en de goede olijfolie die gerechten tot leven brengt. Het is het gevoel dat alles klopt, dat rust en plezier brengt in het dagelijkse leven", leggen Niki en Marit uit op de website.

In een interview met de Halderbergse Bode vertellen de dames dat ze soms een 'tikkeltje eigenwijs' kunnen zijn. "We zijn niet bang om de stoute schoenen aan te trekken. We willen onze klanten echt verrassen. Samen met hen streven we ernaar dat ze trots zijn op hun interieur en er met plezier vrienden ontvangen."

Meer informatie:
Het interieurduo
Sterrebos 17
4751 JH Oud Gastel
06 29 29 26 66 / 06 25 37 35 58
[email protected]
www.hetinterieurduo.nl

Publicatiedatum: