Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hogewoning presenteert nieuwe lente & zomercollectie voor 2025

Hogewoning, een familiebedrijf met een rijke historie sinds 1926, nodigt uit om de nieuwste Lente & Zomer collectie 2025 te ontdekken. De showroom in Rijnsburg opent op 27 mei haar deuren voor een seizoen vol inspiratie en innovatie.

Exclusiviteit en verfijning
''Het zachte lentebriesje waait weer naar binnen. De lucht is gevuld met de geur van bloeiende kleurrijke bloemen en de vogels fluiten hun vrolijke deuntjes, terwijl de warme zonnestralen huis en tuin verlichten. Het frisse groen van de planten verbindt ons met de natuur, waarin we ons laten inspireren door haar schoonheid en aardse tinten.''

''De Lente & Zomercollectie 2025 straalt levendigheid uit die past bij deze zonnige seizoenen. Hogewoning heeft zorgvuldig gekozen voor een sterke basis die je doen denken aan een natuurlijke omgeving, zoals de collectie van Slow Life: aardse kleuren, rustig in zijn eenvoud en één met de natuur. Daarnaast hebben ze ruimte gecreëerd voor leuke accenten die de vrolijkheid van de seizoenen weerspiegelen. Rust en eenvoud vormen de kern van ons ontwerp, waarbij ze streven naar een gevoel van exclusiviteit en verfijning in elk item.

Met de collectie Sunday Best vieren we nostalgie en gezelligheid. Je wordt uitgenodigd om te ontspannen en te genieten van de kleine geneugten van het leven. Met authentieke prints en een knusse sfeer brengt Sunday Best een gevoel van warmte en geborgenheid in het interieur.''De uitbundige kleuren en levendige patronen van Radiant Paradise doen je denken aan een weelderige oase in volle bloei. Deze collectie is een viering van alles wat de natuur te bieden heeft. De vrolijke uitstraling brengt het interieur tot leven en neemt de zomer met zich mee in huis en tuin.

De exclusieve collectie van onze Limited Edition producten is ontworpen door de designers van Hogewoning, in samenwerking met de bekendste kunstenaar van Curaçao: Francis Sling. Met zijn zomerse, kleurrijke en exclusieve ontwerpen zijn de creaties een ware blikvanger.

Over Hogewoning
"Beleef onze merken én de passie waarmee we dagelijks aan al die mooie producten werken."

Hogewoning, gevestigd in Rijnsburg, is al bijna een eeuw een vooraanstaande groothandel in woondecoratie. Met een focus op creativiteit, duurzaamheid en klantgerichtheid, ontwerpt, produceert en levert Hogewoning efficiënt, zorgvuldig en zo duurzaam mogelijk.

Voorverkoop gaat 27 mei van start
De voorverkoop van de nieuwe Lente & Zomer collectie 2025 begint op 27 mei. Bezoek de prachtig ingerichte showroom in Rijnsburg en laat je inspireren door onze nieuwste collectie.

Maak hier een afspraak

Publicatiedatum: