Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Met 'A Life Extraordinary' presentatie

Moooi Carpets gaf bezoekers 'een sensorische' reis in Milaan

Voor de Moooi Milaan tentoonstelling van 2024 verkenden bezoekers een multisensorische reis waar aanraking, zicht, geur, geluid en gevoel samenvloeiden om een menselijk en persoonlijk verhaal te vertellen. Om tastbaarheid voelbaar te maken, transformeerden de organisatoren elke ruimte in een levend kunstwerk doordrenkt met leven.

Toeschouwers waren verbaasd door weer een nieuwe en unieke 'A Life Extraordinary' van Moooi, en we waren verheugd om bestaande en nieuwe Moooi Carpets partners en ontwerpersvrienden te ontmoeten.

Moooi Carpets presenteerde nieuwe Signature design tapijtcollecties van Moooi, Nikodem Szpunar en Umut Yamac.

Green House Collection
De Moooi Green House Carpet Collection is een romantische ode aan insecten als de betoverende muzen van de natuur. Met een Victoriaanse sfeer en gevoel, roept deze tapijtcollectie botanische wonderen op waar fauna sierlijk samensmelt met ingewikkelde flora, en biedt een tactiele en verfijnde reis door de natuurlijke wereld.

Van de Beetle Grain en Beetle Wood's hommage aan houtpatronen tot de Techno Bee's ritmische beweging van lijnen, naast andere motieven zoals Dibble Dabble, Flitter Flutter, Aqua Flora en Silk Bombis, biedt de collectie een boeiende verkenning van op insecten geïnspireerd ontwerp.

Crush Collection
De Crush Carpet Collection van ontwerper Umut Yamac werd gepresenteerd op Isola door Solidified. De ontwerpen verkennen etherische landschappen die bestaan binnen een enkel vel papier dat met de hand is gevouwen, gedraaid en vervormd.

De stijl van de Moooi Carpets collectie is exclusief, gedurfd en voortreffelijk, gebaseerd op het geloof dat design een kwestie van liefde is.

Meer informatie:
Moooi Carpets
[email protected]
www.moooicarpets.com

Publicatiedatum: