Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kirstin Reinink van INK Interiors: 'De afgelopen 15 jaar waren een ware rollercoaster'

Kirstin Reinink van INK Interiors kijkt terug op 15 jaar ondernemerschap. "Als ik terugdenk aan de dag dat ik me inschreef bij de Kamer van Koophandel, kan ik me het gevoel van spanning en opwinding nog goed herinneren. Het was een sprong in het diepe, maar ik wist dat ik mijn eigen bedrijf wilde en mijn liefde voor mooie interieurs wilde delen met mijn omgeving", begint de onderneemster op LinkedIn.De afgelopen 15 jaar waren een ware rollercoaster voor Kirstin. "Van leermomenten tot netwerkmomenten, die in het begin wat 'eng' en ongemakkelijk waren, tot trainingen, bijscholing en opleidingen. Daarnaast waren er ook momenten waarop ik bij moest sturen in mijn onderneming; strategische overwegingen die moesten worden gemaakt en nieuwe uitdagingen die mij weer hebben laten groeien.

Er is veel gebeurd in de afgelopen 15 jaar, zowel zakelijk als privé. Het heeft mij geleerd veerkrachtig, gecommit en inventief te zijn, maar heeft mij ook geleerd altijd alert, transparant, én bij mijn eigen (kern)waarden te blijven. Door alle mooie opdrachten en een gedreven team van vakkundige partners, creatieve toeleveranciers, architecten, aannemersbedrijven en collega's om mij heen, is INK Interiors geworden wat het nu is.

En ook de onvoorwaardelijke steun van mijn lieve familie en vrienden hebben mij hier gebracht. Zonder hun liefde, aanmoediging en vertrouwen had ik dit nooit kunnen bereiken. Op naar de volgende 15 jaar, vol met nieuwe uitdagingen, creatieve projecten en inspirerende ontwerpen", besluit Kirsten.

Bron: Kirstin Reinink

Meer informatie:
INK Interiors
George Gershwinlaan 89A
1082 MT Amsterdam
06 52 32 89 87
[email protected]
www.inkinteriors.nl

Publicatiedatum: