Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Antwerp Design Week is een overvloed aan creativiteit en innovatie'

Antwerp Design Week staat weer voor de deur. Dit B2B event biedt aan professionals een moment om verschillende leveranciers in en rond Antwerpen te ontdekken met daarnaast een overvloed aan boeiende evenementen om design op een feestelijke manier te beleven. Het belooft het een unieke editie te worden.

Hier zijn enkele hoogtepunten die je niet wil missen:

  • Soulful Dining Experience door Pomax: Laat je verrassen door gastronomische hoogstandjes en boeiende gesprekken over design.
  • Live Kooksessies door Indu+: Geniet van de showcooking op de cooking trolleys van indu+.
  • Eames International Roadshow door Vitra: Verken iconische ontwerpen van het legendarische duo Eames, terwijl je geniet van een open cocktailbar.
  • TOOON. giveaway nocturne: Bezoek de nieuwe TOOON-showroom voor een avond vol live muziek, heerlijk eten en drankjes. Maak kans om exclusieve TOOON-meubels ter waarde van meer dan €7.000 te winnen!
  • Masterclass Decoratie door Goodwill: Leer de geheimen van professionele decoratie kennen en transformeer je ruimtes met flair.
  • Nocturne bij D&M, PAJUdesign, Joli en Marckdael: Geniet van een avond vol muziek, eten en drankjes terwijl je de nieuwste designstukken bewondert.
  • Talk door Jay Osgerby bij Vitra: Laat je inspireren door een boeiende lezing van Jay Osgerby, de helft van het bekende ontwerpersduo Barber & Osgerby.
  • Retro DJ Party bij HKliving: Duik terug in de tijd met een middag vol retro vibes, heerlijke drankjes en hapjes, en geweldige gesprekken.
  • Craftsmanship en Duurzaamheid door Poltrona Frau: Ontdek de rijke geschiedenis van ambachtelijk vakmanschap en duurzaamheid bij Poltrona Frau.
  • Serax: Ondek de doeiende workshops van Serax. Van "Vase & Flower Arrangements" tot de "The Psychology of Fragrance in Retail".

Deze en nog veel meer evenementen maken van Antwerp Design Week een onvergetelijke ervaring voor designliefhebbers en creatieve geesten. Ontdek ze allemaal hier: www.adw.life/events of download de mobiele app om een duidelijk overzicht te krijgen.

Meer informatie:
Antwerp Design Week
[email protected]
www.adw.life

Publicatiedatum: