Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Project in Beeld:

Piet Boon by Davy & Ørsted Houseboats

Studio Piet Boon presenteert de D&Ø houseboats, gebouwd door Davy & Ørsted en ontworpen door Studio Piet Boon. De boten bieden een luxe woonervaring op het water, met een innovatief ontwerp en voorzien van comfort.Leven op het water
Bij Studio Piet Boon merken ze dat de vraag naar boten waarop je echt kunt varen – en leven – toeneemt. De D&Ø houseboats zijn het antwoord, met de belofte van rust en natuur, helemaal off-grid en zonder vast te zitten aan één plek. "Elk ontwerp laat ons streven naar kwaliteit, elegantie en innovatie zien, waarbij elk detail bijdraagt aan een verrijkte woonervaring op het water", aldus ontwerper Piet Boon.Duurzaam wonen in de natuur
Op zonne-energie en gebouwd met gerecyclede materialen zijn de houseboats een duurzaam verblijf op het water. Theo Pauw van D&Ø Houseboats vertelt: "Het is meer dan een plek om te slapen. Het is een bijzondere ervaring, midden in de natuur. Of u nu wilt ontspannen, werken of wonen."

"We brengen hulde aan de aluminium uitvinders Sir Humphry Davy en Hans Christian Ørsted, de inspiratie achter onze houseboats", zegt Tim Klijn van D&Ø Houseboats. "Met gerecycled aluminium en een circulaire kijk op productie, blijven we trouw aan hun visie en onze eigen duurzame principes."Meer informatie:
Studio Piet Boon
Skoon 78
1511 HV Oostzaan
+31 20 722 00 20
[email protected]
www.pietboon.com

Publicatiedatum: