Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Pau Brokking van De Osim:

"Doorgegroeid naar totaalinrichting van interieurs"

Al 105 jaar is De Osim uit Kamerik atief in de regio. In 1919 werd De Originele Spaarwijze In Manufacturen, oftwel OSIM, opgericht door dhr. Kraan. Hij ontwikkelde een spaarsysteem waarbij klanten zegels konden kopen. De klant kon de zegels vervolgens weer inleveren in ruil voor textiel en manufacturen uit de winkel. Onder leiding van schoonzoon dhr. Brokking werd hoe langer hoe meer ook woningtextiel en meubelen verkocht. Ook werd langzamerhand het spaarsysteem afgeschaft. De naam "De Osim" bleef evenwel bestaan.

Door de jaren heen heeft de onderneming zich ontwikkeld. Pau Brokking licht dit nader toe in een interview met Het Kontakt. "We zijn doorgegroeid naar totaalinrichting van interieurs. Mensen willen niet altijd verschillende winkels langs om de kasten, tafel en stoelen, gordijnen en vloeren bij elkaar te zoeken. Hier hebben we dat allemaal al bij elkaar. Klanten kunnen bij ons terecht voor een enkel meubelstuk, een vloer of raamdecoratie, maar we kunnen ook alles leveren voor een compleet interieur."Lees hier het complete interview.

Meer informatie:
De Osim
Nijverheidsweg 5
3471 GZ Kamerik
0348-401208
[email protected]
www.deosim.nl

Publicatiedatum: