Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
LogicTrade legt het uit

'Waarom zou je kiezen voor automatisering?'

Waarom zou je kiezen voor automatisering? Een vraag die menig interieurprofessional zou kunnen stellen. Softwarebedrijf LogicTrade geeft antwoord op deze vraag.

"Met LogicTrade kun je 99% minder fouten maken, 100% papierloos werken, 20 minuten per order besparen en je marge met 15% verhogen. Dit zijn geen verre doelen, maar concrete resultaten die we al hebben bereikt voor veel bedrijven die onze software gebruiken", aldus LogicTrade.Wat biedt LogicTrade?
Automatiseer je orderverwerking: Verhoog je efficiëntie en verlaag de foutmarge met orderverwerkingssystemen. Elke stap van orderverwerking wordt gestroomlijnd en geoptimaliseerd.
Automatiseer de volledige winkel: Ga verder dan alleen orderverwerking. Automatiseer de hele winkel, van voorraadbeheer tot klantinteracties. Dit zorgt voor een naadloze en efficiënte werking van dagelijkse operaties.
Automatiseer het totaal: Beheer planning, bezorg- en montageprocessen, online ordertracking en meer, allemaal vanuit één platform dat volledig geïntegreerd is met de bedrijfsvoering.

Hoe werkt het?
De software van LogicTrade kan worden gekoppeld aan bijna alle bestaande systemen en leveranciers. Dit betekent dat je alles onder één dak hebt en met één druk op de knop alles in orde maakt. "Geen gedoe, gewoon pure efficiëntie", besluit LogicTrade.

Meer informatie:
LogicTrade
(088) 240 01 80
[email protected]
www.logictrade.nl

Publicatiedatum: