Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Terug naar de natuur met de Bosco keuken van Rastelli

Makio Hasuike & Co.'s Bosco, ontworpen voor Rastelli, keert terug naar Eurocucina 2024 als de hoofdrolspeler. De sfeer van bosrijke frisheid is zelfs in de nieuwe samenstelling van 2024 nog steeds aanwezig, die officieel werd gelanceerd in 2022 op de Salone del Mobile in Milaan.

Dit is het resultaat van een diepgaande studie naar de essentie van de natuur en de positieve impact ervan op het welzijn van de mens. Het ontwerp van deze keuken is beïnvloed door Japanse inspiratie, geworteld in het ideogram Shinrin-yoku (letterlijk 'bosbad') en transformeert het in een vredige en harmonieuze ruimte binnen het huis.

De Phantastic kledingkast behoudt de iconische eucalyptus afwerkingen van de vorige samenstelling. Uitgerust met een koelkastkolom, een ovenkolom en een moderne open module met twee laden, combineert Phantastic functionaliteit en bewustzijn. Het bovenblad en de rugleuning van de open kast zijn gemaakt van Corian Silver Gray, wat homogeniteit toevoegt aan de dikte en weerstand tegen de typische gebruiken van de bedrijfsgebieden.

Om Bosco te onderscheiden, zijn architectuur: een volledig horizontaal volume, een volledig verticaal, en een verticaal lamellenscherm, creëren een harmonieuze fusie tussen vorm en functie. Traditionele bases, kolommen met uitschuifbare deuren en open schappen met schuifpanelen zijn zorgvuldig ontworpen om de strakke esthetiek van de keuken te versterken.

Zoals elk hout, behoudt ook de keuken van Makio Hasuike & Co. voor Rastelli een geheim: zijn vermogen om de mens met de natuur te verbinden door de ingrediënten die gebruikt worden in de bereiding van voedsel. De ruimtes gewijd aan kruiden, wortels en planten, zorgvuldig verborgen achter de open schappen, transformeren de keuken in een gedeeld laboratorium. De inductiekookplaat en de spoelbak met een uittrekbare kraan bevestigen dat de Bosco keuken is ontworpen om te voldoen aan de praktische en esthetische behoeften van haar gebruikers.

Het bovenblad gemaakt van Corian Silver Gray en de massief houten handgrepen met eucalyptusfineer completeren de moderne en natuurlijke look van de samenstelling. Door soliditeit en lichtheid, licht en schaduw te combineren, vertelt Bosco een nieuw perspectief op hoe goed te leven in harmonie met de natuur en met anderen.

Meer informatie:
Rastelli
[email protected]
www.rastellidesign.it

Publicatiedatum: