Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Radici introduceert monochrome textieloppervlakken en bedrukte patronen

Radici introduceert haar nieuwe monochrome textieloppervlakken en bedrukte patronen, waarmee het aanbod voor de wereld van woonruimtes wordt uitgebreid.

Foto: Serena Eller Vainicher

Maratea
Maratea is het resultaat van een vakkundige verweving gemaakt met hoogwaardige wol uit Nieuw-Zeeland, bekend om zijn eco-duurzaamheid en uitstekende kwaliteit. De 18 gedurfde en sterke kleuren die in de catalogus beschikbaar zijn, geven persoonlijkheid en karakter aan de ruimtes die ze bedekken, waardoor ze authentiek en comfortabel worden. De perfecte keuze voor het creëren van omgevingen in perfecte dialoog met verfijnde meubels en architectuur.

Foto: Serena Eller Vainicher

Feelings
Willekeur en emoties leiden de esthetiek van het bedrukte tapijt Feelings. De kenmerken van de werken van de surrealistische schilder Miró, waardoor het patroon is geïnspireerd, zijn decoraties die realisme vergeten en irrationele sensaties volgen om een universele taal te creëren. Met rozeachtige en zachte kleuren is Feelings een oppervlak met een verstrengeld ontwerp, maar tegelijkertijd delicaat en harmonieus, geschikt voor het bedekken van elegante en verfijnde ruimtes.

Meer informatie:
Radici
www.radicicarpet.it
[email protected]

Publicatiedatum: