Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Luce: de nieuwe keuken ontworpen door Marco Piva voor Aran Cucine

Als resultaat van de samenwerking met Marco Piva is Luce niet alleen de nieuwe keuken van Aran Cucine, maar een transformatieve reis die begint bij de architectuur en doorgaat tot in het kleinste ontwerpdetail. Huiselijke ruimtes worden echte levensverhalen, waarbij de essentie van de Italiaanse kleermakerstraditie wordt vermengd met de meest moderne ontwerptrends.

De majestueuze boiserie creëert een gevoel van cohesie en visuele harmonie aangezien het een element is dat niet alleen een vleugje verfijning aan de omgeving toevoegt, maar ook dient als een artistieke achtergrond. De verzonken perimeterverlichting verhoogt verder de decoratieve en functionele elementen van de keuken met hun zachte en sfeervolle verlichting, waardoor de atmosfeer gezellig en verfijnd wordt.

Het belangrijkste element in het hart van de projecten van Studio Marco Piva is het licht. In het nieuwe voorstel van Aran Cucine valt een bijzondere aandacht voor detail op, gegeven door het onderzoek van materialen en de verfijning van ambachtelijke productie: van de verlichte wandwijnkelder, omlijst aan de zijkanten door open en heldere containers, tot de uniciteit van het eiland met een open glazen eenheid, verrijkt door een strijklicht dat lichtheid en moderniteit aan het geheel geeft. Verzonken LED-verlichting tussen panelen voegt een vleugje dynamiek en contemporaniteit toe en, dankzij de afstandsbediening van hun intensiteit, is het mogelijk om elke ruimte aan te passen aan elke behoefte en gelegenheid.

Elk element van Luce is zorgvuldig bestudeerd en ontworpen door Aran Cucine samen met Marco Piva om een perfecte balans tussen vorm en functie te bieden. Van zijn architectuur tot de rangschikking van de elementen, elk detail garandeert maximale efficiëntie en comfort voor de omgeving. Maar de unieke verlichte sfeer is wat deze keuken echt speciaal maakt. Dankzij het verstandige gebruik van geïntegreerde verlichting en innovatieve technologieën, verandert Luce van Aran Cucine de ruimte in een gastvrije en eigenzinnige omgeving.

Meer informatie:
Studio Marco Piva
www.studiomarcopiva.com
[email protected]

Publicatiedatum: