Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nobilia-eigenaar Werner Stickling overleden

De Duitse meubelindustrie rouwt om Werner Stickling en betuigt haar diepste medeleven aan de familie en medewerkers van Nobilia. De eigenaar en voormalig directeur van de keukenmeubelfabrikant uit Verl is afgelopen vrijdag op 79-jarige leeftijd overleden.

"De Duitse meubelindustrie heeft een belangrijke en invloedrijke ondernemer verloren," zegt Andreas Wagner, voorzitter van de Vereniging van de Hout- en Kunststofverwerkende Industrieën van Westfalen-Lippe. Wagner werkte bijna 14 jaar bij Nobilia gedurende zijn carrière en herinnert zich zijn samenwerking met Werner Stickling met veel genegenheid: "De uitwisseling met hem was altijd uiterst waardevol; zijn enorme ervaring, diepgaande kennis en visie waren indrukwekkend." Jan Kurth, directeur van de Vereniging van de Duitse Meubelindustrie en de Westfaalse Meubelverenigingen, zegt: "Werner Stickling zal enorm gemist worden door onze industrie als een visionair en trouwe supporter van de verenigingen."

Werner Stickling trad in 1967 op 22-jarige leeftijd in dienst bij het bedrijf van zijn vader en nam drie jaar later samen met zijn broer Heinz de leiding over Nobilia. De broers ontwikkelden de keukenmeubelfabrikant tot een toonaangevende aanbieder. In 1996 trokken zij zich terug uit de operationele activiteiten. Als erevoorzitter van de raad van advies nam Werner Stickling actief deel aan de ontwikkeling van zijn bedrijf tot het einde.

Nobilia meldt op haar website:
''Wij nemen afscheid:

Werner Stickling, eigenaar en erevoorzitter van de Adviesraad van nobilia, is op 17 mei 2024 op 79-jarige leeftijd overleden na een lang ziekbed.

Werner Stickling was en is een groot voorbeeld voor alle nobilianen. Zijn visie en ondernemersgeest hebben het bedrijf vormgegeven en waren de basis voor duurzame groei.
Zijn waarden en de door hem gevormde bedrijfscultuur zullen ook in de toekomst de basis van het bedrijf blijven.

Zijn familie, het management van nobilia en de medewerkers rouwen om het verlies van een grote ondernemerspersoonlijkheid en een uitzonderlijk mens.''


Publicatiedatum: