Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Design Holding herpositioneert zich als Flos B&B Italia Group

Het initiatief van Design Holding om zich te herpositioneren naar Flos B&B Italia Group heeft als doel de identiteit van de groep binnen de luxe designindustrie te verduidelijken en te versterken door de bedrijfsnaam direct te koppelen aan de wereldwijde merken in haar portfolio.

FLOS en B&B Italia, actief op het gebied van verlichting, meubilair en accessoires, vormen sinds de oprichting van de Groep in november 2018 de hoekstenen. Samen met het volledige portfolio van de Groep belichamen ze de toewijding aan ongeëvenaarde ontwerpkwaliteit en een gedeeld doel van ongeëvenaarde meesterschap, waarbij elk merk trouw blijft aan zijn unieke erfgoed en DNA. Samen stuurt het overkoepelende principe van de Groep "Wij ontwerpen voor een mooi leven" ons vooruit.

Flos B&B Italia Group, een naam die de eenheid van ons bedrijf weerspiegelt, die tot uitdrukking komt in negen complementaire en iconische merken: FLOS, B&B Italia, Louis Poulsen, Maxalto, Arclinea, Azucena, FENDI Casa, Audo Copenhagen en Lumens.

"De Groep is aanzienlijk gegroeid en heeft zich gevestigd als een sleutelspeler in de high-end designsector," verklaart Daniel Lalonde, CEO van Flos B&B Italia Group. "De herpositionering stemt onze bedrijfsnaam af op onze iconische en fundamentele merken, FLOS en B&B Italia, waarbij we onze kernwaarden en operationele richting behouden. Ons portfolio, met gerenommeerde merken met een opmerkelijk erfgoed, presenteert elk een unieke en duidelijke esthetiek, die elkaar aanvullen, waardoor de collectieve onderscheid en synergie die hen doet opvallen, wordt getoond. Deze standvastige toewijding aan uitmuntendheid positioneert ons om te blijven leiden in de high-end designindustrie en waarde te creëren, en legt een sterke basis voor toekomstige groei en acquisities," concludeert Lalonde.

Meer informatie:
Flos B&B Italia Group
www.flosbebitaliagroup.com

Publicatiedatum: