Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Woonformule Cozy-Homes groeit als kool: 'Weg van het massale'

Cozy-Homes groeit hard door "kennis, keuze en klantvriendelijkheid". Met inmiddels 14 vestigingen groeit de formule Cozy-Homes als kool. Maar wat is het geheim achter dit succes? We vroegen het aan Mariska Scheele, een drijfveer achter Cozy-Homes. "Kort gezegd, de unieke mix van meubelen, accessoires en eventueel woninginrichting die Cozy-Homes biedt, slaat in als een bom. Consumenten willen shoppen op een plek waar kennis, keuze en klantvriendelijkheid samenkomen, weg van het massale. En dat is precies wat Cozy-Homes biedt."Tevens zet Cozy-Homes zich in om de marketing naadloos aan te laten sluiten bij waar de consument de inspiratie vandaan haalt. "Deze 'interieurjunkies' gebruiken vaak social media. Daar passen we onze strategie op aan", vertelt Mariska. Cozy-Homes kan meubelzaken, tuincentra en woninginrichters bedienen met een oppervlakte van 250 tot 1500 vierkante meter. Het is een full-service concept dat ondernemers volledig ontzorgt.

Kortom: Cozy-Homes is een compleet woonconcept. "Wij nemen graag alle zorgen uit handen: van social media tot POS-materiaal, en van een inspirerende website tot databeheer. Wij zorgen voor een hippe en commerciële collectie en bieden indien gewenst trainingen en inspiratie", aldus Mariska.

Interesse? Heb je minimaal 250 m² winkelruimte beschikbaar? Neem dan contact op met Mariska via [email protected] of 06-55962445.

Meer informatie:
Cozy-Homes
www.cozyhomes.nl

Publicatiedatum: