Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Flanders Flooring Days trekt bezoek uit 78 landen

Vorige week trokken de hoofdrolspelers van Flanders Flooring Days de deuren tevreden achter zich dicht na een geslaagd event. Deze derde editie heeft het vakevent voor de Europese vloerindustrie internationaal sterk op de kaart gezet. Zo verwelkomden de deelnemers in hun showroom en in The Hub in Kortrijk 3474 bezoekers uit 78 landen. Nieuw deze editie: The Hub, Trend talks en een gratis shuttleservice.


Showroom Associated Wevers.

Sinds 2022 slaan producenten van harde en zachte vloeren en afgeleide producten de handen in elkaar voor het overkoepelende vakevent Flanders Flooring Days. Het begon met een groep producenten die bezoekers verwelkomden in hun showrooms en productiefaciliteiten. Binnen een straal van 25 kilometer namen meer dan tien namen uit de sector deel. Ook de afgelopen editie blijven founding partners Associated Weavers Europe, Balta, Beaulieu International Group, Belysse, Lano, Unilin Flooring en US Floors - Coretec centraal op de beurs.


Showroom IVC.

Een niet te missen event
Flanders Flooring Days blijft een platform voor het Europees aanbod van soft- en hard flooring. In 2024 groeide het concept op alle vlakken. Van 13 tot en met 16 mei werd het event opengetrokken en konden Europese fabrikanten in The Hub terecht om hun producten te tonen. 38 internationale deelnemers kozen voor zo'n stand in Kortrijk Xpo. Ook nieuw dit jaar waren de inspirerende Trend Talks. Op maandag 13 mei trok Judith Van Vliet een volle zaal met haar seminar 'Do you speak color?'. Een toegankelijke sessie die meteen inspiratie bood aan iedereen actief in de interieursector met zeer waardevolle en bruikbare takeaways. Ook de Masterclass Design Language van Christine Boland op donderdag werd op heel wat enthousiasme onthaald.

Bezoekers vonden vlot de weg van de showrooms naar The Hub dankzij de gratis shuttleservice. Zo kon iedereen precies die producenten ontmoeten op zijn verlanglijstje. De reacties op het event waren dan ook erg positief. Een geslaagde derde editie van Flanders Flooring Days die smaakt naar meer. De vakbeurs vindt in 2025 dan ook opnieuw plaats, deze keer van 2 tot 5 juni.


Showroom Decospan.

Meer informatie:
Flanders Flooring Days
www.flandersflooringdays.com

Publicatiedatum: