Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Team van inkoopbeurs Trendz op bezoek bij exposanten

HomeBound by KY geeft exclusief kijkje in de keuken

In een nieuwe serie gaat team-Trendz op bezoek bij verschillende exposanten om meer te weten te komen over hun verhaal. Deze keer zijn we op bezoek bij: HomeBound by KY. Wendy Steenbergen van de groothandel gaf een exclusief kijkje in de keuken. HomeBound by KY biedt een divers assortiment dat verder gaat dan alleen decoratie; hun producten zijn ontworpen om de persoonlijkheid en stijl van elke klant te weerspiegelen.

Tijdens het bezoek is het team van Trendz langs verschillende locaties geweest, waaronder de B&B waar hun producten in de praktijk worden toegepast. Hier werd duidelijk hoe de visie van Kolony tot leven komt in een inspirerende en comfortabele omgeving. HomeBound by KY neemt deel aan beide edities van Trendz, omdat zij regelmatig hun collecties vernieuwen en merken dat elke editie een nieuw en divers klantenpubliek aantrekt.

Meer informatie:
HomeBound
Elzenweg 7
8096 RV Oldebroek
[email protected]
www.kolony.nl

Publicatiedatum: