Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Naast meubels en raambekleding

Woonwinkel Marco Marknesse biedt nu ook op maat gemaakte keukens aan

Bij Marco Marknesse aan het Oosteinde 14 in Marknesse staat men bekend om meubels en raambekleding, maar de woonwinkel heeft recent haar aanbod uitgebreid met keukens op maat. "Met onze nieuwe keukenafdeling streven we ernaar om al onze klanten van hun droomkeuken te voorzien," zegt eigenaar Bert-Jan Bonthuis in een interview met de Noordoostpolder.nl.

Bonthuis vervolgt: "Onze winkel staat al jaren bekend als een betrouwbare partner voor meubels, vloeren, raambekleding en vrijwel alles wat met interieur te maken heeft. Om dit plaatje nog completer te maken en onze klanten nog beter te kunnen ontzorgen, hebben we een keukenafdeling gerealiseerd. Zo hoeven klanten maar met één partij in zee om hun volledige droomhuis van binnen te kunnen realiseren."

Het team van monteurs bij Marco Marknesse heeft gezamenlijk meer dan 100 jaar ervaring en zet zich volledig in om klanten van dienst te zijn. Klanten zijn welkom in de winkel in Marknesse om, met of zonder hulp van een stylist, hun droomkeuken en interieur samen te stellen.

"We bieden merken in elk prijssegment, zodat iedereen die bij ons komt kan slagen," legt Bonthuis uit. "Naast alle bekende merken bieden we ook extra's en accessoires zoals een Quooker-systeem. In onze showroom hebben we een breed assortiment aan stalen die, met behulp van een groot scherm, als groot oppervlak bekeken kunnen worden. Na het samenstellen van materiaal, model, afmetingen en indeling maken we een 3D-ontwerp, zodat de klant een goed beeld krijgt van wat ze kunnen verwachten."

De plaatsing of eventuele opslag van keukens en meubels gebeurt in goed overleg. "Soms treedt er bij bouw of verbouw vertraging op, waardoor meubels en keukenonderdelen tijdelijk opgeslagen moeten worden. Dit hoort bij ons ook bij de service, ongeacht hoeveel tijd er nodig is. We denken graag mee met de klant," besluit Bonthuis.

Met deze uitbreiding van het assortiment versterkt Marco Marknesse zijn positie als totaalpartner voor interieurprojecten, waarbij klanten kunnen rekenen op uitgebreide service en expertise.

Bron: De Noordoostpolder

Meer informatie:
Marco Marknesse
Oosteinde 14
8316 BL Marknesse
Tel. 0527-201248
[email protected]
www.marcomarknesse.nl

Publicatiedatum: