Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Samengekomen in inkoopcentrum De Woonindustrie

Succesvolle netwerklunch verbindt ruim 100 professionals uit de interieurbranche

Op maandag 8 april verzamelden ruim 100 professionals uit diverse disciplines binnen de interieurbranche zich bij de Woonindustrie voor een succesvolle netwerklunch. Het doel? Het verbinden van verschillende partijen binnen de branche om zo nieuwe samenwerkingen en kansen te creƫren.

De netwerklunch, georganiseerd door VIP, NVIH en VIIA, bood een platform voor iedereen die betrokken is bij interieur, zowel op B2B- als B2C-niveau. Voor VIIA, de vereniging van en voor importeurs en agenten in de interieurbranche, zowel nationaal als internationaal, was dit evenement een belangrijke stap om meer zichtbaar en vindbaar te worden en om de missie van de vereniging te versterken.Het informele karakter van de lunch, gecombineerd met een doordachte tafelschikking die ervoor zorgde dat deelnemers met elkaar in contact kwamen, werd door de aanwezigen als verfrissend en plezierig ervaren. Ruby Nefkens' verhelderende uitleg over het gebruik van kunstmatige intelligentie in de interieurbranche werd met veel enthousiasme ontvangen.

Het hoge aantal aanmeldingen en aanwezigen getuigt van het succes van de lunch. Verschillende partijen, actief op zowel de zakelijke als de particuliere markt, werden met elkaar verbonden. Nieuwe ontmoetingen vonden plaats, wat hopelijk zal resulteren in vruchtbare samenwerkingen.De reacties van de aanwezigen waren positief en de intentie is uitgesproken om in de toekomst vaker gezamenlijke evenementen te organiseren. Het enthousiasme en de interesse die tijdens de netwerklunch werden getoond, smaken naar meer.

Bij interesse om de volgende keer te participeren en/of voor meer informatie kun je
contact opnemen met:
Marco Barbuio
+31 615 08 70 60
[email protected]

VIIA (Vereniging van Zelfstandige Verkoopagenten en Importeurs) is een vereniging die
als doel heeft om zelfstandige verkoopagenten en importeurs in de interieurbranche te
verbinden en te ondersteunen. Met een focus op zichtbaarheid en samenwerking
streeft VIIA ernaar om de belangen van haar leden te behartigen en de branche te
versterken.

Publicatiedatum: