Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sales Director Benelux Maarten Emck van objectflor:

"In september lanceren we een vernieuwde Expona Flow-collectie"

objectflor was een van de deelnemers op Flanders Flooring Days. In een stand in beursgebouw Kortrijk Xpo toonde het Duitse vloerenmerk onder meer de nieuwe heterogene vloerencollectie Expona Flow, die in september gelanceerd wordt. Dat vertelde Maarten Emck van objectflor.


Sales Director Benelux Maarten Emck van objectflor poseert voor Expona Flow, dat net na de zomer op de markt wordt gebracht.

objectflor heeft inmiddels 75 miljoen m² vloerbedekking gelegd onder het merk Expona. Daarmee bewijst het Duitse bedrijf als leverancier van hoogwaardige elastische vloerbedekkingen zijn expertise op het gebied van designvloeren. Het totaalassortiment van objectflor omvat overigens een breed scala aan design-, vinyl- en rubbervloeren.

Op de Flanders Flooring Days toonde objectflor onder andere trapbekledingen, terwijl op de vloer in de stand een moderne visgraatvloer in klik-versie lag te pronken. "Er zijn weinig aanbieders die net als ons authentieke houtsoorten als moderne visgraat klik-planken kunnen aanbieden", zegt Maarten. "Het leggen vergt ook een bepaalde vaardigheid, waarbij het belangrijk is om goed te beginnen. Wij hebben daar speciale verleg-sjablonen voor, zodat installateurs snel aan de slag kunnen. Visgraat is zowel in Nederland als België al vele jaren erg populair, terwijl Duitsland naar verhouding op dat gebied een opkomend land is."

"In september lanceren we een nieuwe, heterogene (dus meerlaagse) collectie onder de naam Expona Flow, verkrijgbaar op rol op het formaat 20 meter lang en 2 meter breed", vervolgt Maarten. Deze bijzonder robuuste designvloercollectie, met een 0,7 mm slijtlaag en klasse 43 is bestemd voor commerciële ruimtes en verkrijgbaar in vele exclusieve dessins. Hij maakt indruk vooral door zijn grootformaatontwerpen die een vrijwel naadloos, visueel eindeloos effect creëren.

Meer informatie:
objectflor - Maarten Emck
[email protected]
www.objectflor.nl