Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Susan (39) opent winkel in Ibiza-stijl met woonaccessoires in bohemianstijl

Een winkel vol kleding, sieraden, tassen en woonaccessoires in bohemianstijl. Het enige wat nog ontbreekt zijn de tropische temperaturen. In de winkel van Susan te Woerd (39) waan je je in het Ibiza van Haaksbergen. Eind april opende zij haar winkel BOHObySuus: "Een Baliparasol, wie heeft dat nou in zijn woonkamer staan? Geweldig!", zegt ze in een interview met dagblad Tubantia.

Susan te Woerd (39) is naast haar werk als wijkverpleegkundige altijd al bezig geweest met styling. "Het stylen van outfits voor vriendinnen was altijd al een grote hobby van mij," vertelt ze enthousiast. "En ook bij mijn partner, die werkt als hovenier, kijk ik mee voor de finishing touch bij zijn projecten, zoals serres en veranda's."

De vraag naar woonaccessoires groeide gestaag binnen het hoveniersbedrijf van haar partner. "We begonnen steeds meer in te kopen voor de verkoop, maar op een gegeven moment liep het zo uit de hand dat we bijna geen ruimte meer hadden," vertelt Susan. Zo ontstond het idee om een lifestyle winkel te openen in Haaksbergen, op de Blankenburgerstraat 14A, in het voormalige pand van Nouveauté.

Samen met haar pasgepensioneerde moeder, die haar twee dagen per week ondersteunt, runt Susan nu BOHObySuus in Haaksbergen. "Mijn moeder en ik zeiden al jaren tegen elkaar: laten we onze baan opzeggen en iets voor onszelf beginnen. Ik dacht: als we het nĂș niet doen, komt het er nooit meer van."

Maar wat houdt de bohemian stijl precies in? "Het is een mix van rustige, natuurlijke kleuren en kleurrijke, hippie-achtige items," legt Susan uit. "Voor mij staat bohemian voor vrijheid. Je mag en kan alles combineren." Hoewel ze aanvankelijk twijfels had over de acceptatie van deze stijl in Haaksbergen, is Susan blij verrast. "Het is geweldig om te zien hoe goed deze stijl aanslaat bij mensen."

Voor Susan draait het vooral om het volgen van je eigen gevoel. "Ik heb altijd al mijn eigen stijl gehad, zowel in interieur als kleding," zegt ze. "Wij hebben bijvoorbeeld een Baliparasol met een rotan setje in huis staan. Wie doet dat nou in zijn woonkamer? Maar ik vind het geweldig, het geeft zo'n leuke sfeer aan je huis. Ik raad iedereen aan om de gekste dingen met elkaar te combineren. Zo geef je echt je eigen draai aan je interieur."

Bron: Tubantia

Publicatiedatum: