Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nisjes in Solo lowboards van Castelijn nu ook in grotere afmetingen

De eerdere toevoeging van nisjes in de lagere Solo lowboards van Castelijn bleek volgens het meubelbedrijf een schot in de roos. Het vervolg om deze nisjes dus ook in hogere maten uit te brengen voor de dressoirs en de halfhoge 4- en 6 deurkasten kon dan ook niet uitblijven. ''De nisjes zijn 35 cm diep en zijn als inschuifbaar element zelfs later aan bestaande Solokasten toe te voegen. De kraag aan de voorzijde loopt fraai in verstek en de nisjes zijn zowel in lak als in eiken- of notenfineer leverbaar. De nisjes zijn in 44cm en 59cm hoogte te kiezen, waarbij die hoge maat van 59cm standaard voorzien is van een glazen schapje. En als je voor het optionele led-spotje kiest, maakt je het helemaal áf.''

De nieuwe Solokasten zijn te zien in de fabrieksshowroom van Castelijn in Roelofarendsveen, maar deels ook bij diverse dealers in het land.

Voor verkooppunten en meer informatie:
[email protected]
www.castelijn.nl

Publicatiedatum: