Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Met hoogtepunten uit de Quelle Fête Collectie

Forwart Gallery presenteert Top of the Pops door Rotganzen

De opening van de solotentoonstelling Top of The Tops door Rotganzen in Forwart Gallery Antwerpen vindt plaats op donderdag 16 mei vanaf 18:00 uur in aanwezigheid van de kunstenaars met een selectie van verschillende stukken die tentoongesteld worden.Hoogtepunten uit de Quelle Fête Collectie
Rotganzen creëerde zijn eerste Quelle Fête prototype in 2009 en verkocht zijn eerste kunstwerk onder die naam in 2011. In de daaropvolgende jaren werd Quelle Fête hun beroemdste werk en groeide uit tot een van de meest begeerde verzamelaarseries wereldwijd.

'Het succes van Quelle Fête ligt in zijn voortdurende relevantie. Gecreëerd als een melancholische herinnering aan voorbije tijden en een speelse commentaar op de steeds toenemende absurditeit van het leven, neemt Quelle Fête nu, met de wereld op de rand, weer het middelpunt in, uitstralend een beladen stilte en hoopvolle schoonheid,' zegt het merk.

'Om 15 jaar Quelle Fête te vieren en om zijn aanhoudende vibe in een wereld gedomineerd door angst en nepfeiten te benadrukken, heeft Rotganzen voor Forwart Gallery zijn populairste stukken geselecteerd.' Editiestukken als Quelle Fête Amour, Quelle Pizza en Quelle Basket, en sculpturen zoals Le Designer en Le Tricycle.

Rotganzen presenteert ook een nieuwe installatie: … (zeg: DOT DOT DOT), de naam afgeleid van het kleine spreekwolkje met drie puntjes dat verschijnt wanneer iemand aan het typen is in chat: 'dat moment waarop nog niets is gezegd, en alles nog mogelijk kan zijn. Het meest kostbare deel van elk gesprek.'Over Rotganzen
Rotganzen (2009) is een kunstcollectief in de traditie van de Amerikaanse Pop Art en de Italiaanse Radical Design beweging. Gevestigd in Rotterdam, New York en Buenos Aires, overbrugt Rotganzen kunst en design door een oeuvre van exclusieve originelen, sculpturale werken, gelimiteerde edities en een reeks meubelstukken.

Fotografen: Pim Top (objecten), Mathijs Labadie (portret)

Meer informatie:
Rotganzen
www.rotganzen.com

Forwart Gallery
www.forwartgallery.com

Publicatiedatum: