Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Interieur Club opent iedere dag het programma op Design District

Design District in Rotterdam komt er weer aan eind deze maand. Het jaarlijkse vakevenement voor interieurprofessionals in de iconische Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Iedere dag opent De Interieur Club het programma op de vakbeurs om 10.30 uur met De Interieur Club Live Talk. Begin Design District met een inspirerende gast of interessant onderwerp gehost door Mark Timo of Gertrude.

Woensdag 29 mei | 10:30 uur | Interieurondernemer Hans Lensvelt

Hans Lensvelt, CEO en eigenaar van Lensvelt, is te gast in de eerste Live Talk tijdens Design District. Gertrude gaat in gesprek met deze Nederlandse meubelondernemer met een sterke toewijding aan duurzaamheid en het vervaardigen van functioneel en esthetisch verantwoorde meubels. Wat is zijn ondernemersverhaal en wat waren sleutelmomenten in zijn carrière?

Aanmelden DIC Live Talk woensdag

Donderdag 30 mei |10:30 uur| Hoe artificial intelligence de interieurbranche op zijn kop gaat zetten

Mark Timo gaat in gesprek met AI-expert Michel Ariëns, Evelien Reich en interieurarchitect Michiel de Zeeuw. Ze gaan jou inspireren over het gebruik van verschillende tools en hoe jij kan zorgen dat je een stap voorloopt op de concurrentie in de dynamische interieurbranche!

Aanmelden DIC Live Talk donderdag

Vrijdag 31 mei | 10:30 uur | Hospitality Design met interieurarchitect Esther Stam van Studio Modijefsky en horecaondernemer en ontwerper Casper Reinders

Hospitality Design is hot! Hospitality draait om beleving en moet als interieurprofessional ervoor zorgen dat het hele plaatje klopt. Gertrude gaat in gesprek met Esther Stam en Casper Reinders. Hoe pakken zij een horecaconcept aan en welke learnings kunnen ze jou meegeven?

Aanmelden DIC Live Talk vrijdag

Wil je erbij zijn? Meld je dan op tijd aan. Er is beperkt plek in de zaal!

Meer informatie:
De Interieur Club
www.deinterieurclub.com

Publicatiedatum: