Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Een collectie ter ere van invloedrijke vrouwen uit de geschiedenis

Christian Louboutin stapt over van schoenen naar stoelen"

Het beroemde schoenenmerk Christian Louboutin en de Franse interieurontwerper Pierre Yovanovitch hebben de handen ineengeslagen om een ode te brengen aan invloedrijke vrouwen uit de geschiedenis en populaire cultuur door middel van een collectie stoelen die in samenwerking met Franse ambachtslieden is gecreƫerd. De collectie is tot 24 mei te zien in de galerij van Yovanovitch in New York City.

Foto: Dreamstime.com

Louboutin en Yovanovitch zijn al lange tijd vrienden. Beide mannen delen een gevoel voor haute couture, en hun samenwerking haalt inspiratie uit muzen die variƫren van mythologie, geschiedenis en cinema.

De collectie bevat 13 elegante stoelen, elk als eerbetoon aan iconische vrouwen. Elk stuk weerspiegelt de unieke persoonlijkheid en invloed van de vrouw naar wie het is vernoemd, van Nefertari tot Dita von Teese.

De samenwerking toont de naadloze fusie van Frans savoir-faire, vrouwelijke schoonheid en visionair ontwerp. Elke stoel is een getuigenis van het vakmanschap, de artistieke vaardigheid en de tijdloze allure van vrouwen.

Bron: www.wallpaper.com

Publicatiedatum: