Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Accountmanager in meubels en vloeren begint eigen zaak

Op woensdag 15 mei 2024 opent De Woonkajuit in Grou haar deuren. Eigenaar Simon de Vries vertelt in een interview met Akkrum.net dat hij een breed assortiment aan vloeren, raamdecoratie, gordijnen, horren en markiezen in huis heeft. Daarnaast biedt hij ook bootstoffering en matrassen op maat aan.


Simon de Vries poseert in de showroom van zijn nieuwe zaak.
FOTO DE WOONKAJUIT

Simon, die samen met zijn vrouw Petra en twee kinderen in Akkrum woont, is opgegroeid in de wereld van woninginrichting. Met ouders die een meubelwinkel hadden en zijn eigen ervaring als accountmanager in meubels en vloeren, is het runnen van een eigen bedrijf altijd een droom van hem geweest. "Ik wilde een plek creƫren waar mijn passie voor woninginrichting en mijn liefde voor watersport samenkomen", zegt voegt Simon.

Bij De Woonkajuit staat persoonlijke aandacht centraal. "Ik kom graag bij mensen thuis of op locatie voor een deskundig advies. In onze showroom ben je altijd welkom om inspiratie op te doen of je wensen met mij door te nemen," zegt Simon.

Bron: Akkrum.net

Publicatiedatum: