Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

60 wooninfluencers zien dominerende woontrend

Uit een enquête onder een panel van zestig wooninfluencers blijkt dat Boho Bliss, vrij en kleurrijk wonen, dé woontrend van 2024 wordt. Maar liefst 38,5% van de influencers voorziet een toename van deze levendige en expressieve stijl in onze interieurs.

Wooninfluencers.nl - 'een wooninspiratieplatform voor en door wooninfluencers én voor iedereen die geïnspireerd wil worden over de nieuwste en leukste woonideeën' - houdt twee keer per maand een poll, om de nieuwste trends in de interieurwereld te peilen. Dit keer was de vraag 'Welke woontrend gaan we het meeste terugzien in 2024?' De wooninfluencers hadden daarbij de keuze uit vijf populaire stijlen, te weten:

– Urban Jungle: Laat je woning opbloeien met groen
– Minimalistisch Chic: De kunst van minder is meer
– Boho Bliss: Vrij en kleurrijk wonen
– Techno Smart: Innovatie en comfort in huis
– Vintage Eclectisch: Moderne meubels met retro accenten

"Met Boho Bliss als duidelijke winnaar, kiezen we dus dit jaar voor vrijheid, individualiteit verschillende culturele invloeden. Met deze woonstijl kan je jouw interieur net even anders dan normaal inrichten, een beetje buiten de lijntjes kleuren dus. "Deze woonstijl is uniek en divers, en het feit dat we deze trend veel terug zien komen is begrijpelijk. We hebben een druk en gehaast leven en mensen willen thuiskomen en ontspannen. Deze woonstijl past daar perfect bij. Met Boho Bliss kan je helemaal je eigen oase creëren," vertelt Mireille, een van de wooninfluencers uit het panel. "Ik kom graag als styliste bij mensen die voor deze woonstijl kiezen, want je kan heel veel kanten op en ook wij hebben daarmee meer vrijheid om te creëren."

Publicatiedatum: