Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maatwerk van Atelier door Matteo Nunziati kenmerkt het eetgedeelte

In het nieuwe eetgedeelte, ontworpen door Matteo Nunziati voor Turri, is er een sterke verwijzing naar haute couture. De meubels in de Atelier-collectie zijn ontworpen om elegantie en moderniteit aan de omgeving te geven.

De Atelier-tafel vormt de kern van de eetkamer: de poten zijn gemaakt van drie cilinders die een grote verfijning aan de structuur geven. Het notenhout samen met de messing metalen inlegstukken in het midden van de poten belichaamt de duidelijke en verfijnde esthetiek van de huidige modetrends.Door hetzelfde elegante ontwerp en de duidelijke lijnen van de mode, kenmerken de Atelier-stoelen - verkrijgbaar in de versie met of zonder armleuning - zich door een notenhouten structuur verrijkt met messing metalen details aan de bovenkant van de poten. De versie met gestoffeerde armleuningen biedt een hoog comfortniveau, perfect om te ontspannen terwijl je aan tafel zit.

Het laatste stuk van de collectie wordt vertegenwoordigd door de kast. Als essentieel element van een uitstekende eetkamer zoals die ontworpen door Nunziati voor Turri, is de kast volledig gemaakt van notenhout met leren toepassingen. Het blad is ook verkrijgbaar in marmer, inderdaad de deuren kunnen worden gemaakt van bronsglas met ribbels of bedekt met leer.

Meer informatie:
Turri
www.turri.it

Publicatiedatum: