Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cosentino Ukiyo's: nieuwste collectie van het compacte Dekton materiaal

Ukiyo, de nieuwe collectie van het compacte Dekton materiaal van Cosentino. Ukiyo (u-key-yo in het Japans), presenteert een nieuw concept van chromatische texturen die twee mogelijkheden bieden van lineaire en geometrische groeven. De collectie werd gecreëerd in samenwerking met product- en interieurdesigner Claudia Afshar en is verkrijgbaar in kant-en-klare gegroefde platen voor de inrichting van in- en exterieur.Het is geïnspireerd op Japans en hedendaags design en viert de kunst van het minimalisme. Ukiyo betekent "leven in het moment" en de Dekton collectie is ontworpen om de zintuigen te prikkelen en een gevoel van welzijn op te roepen door een staat van rust te bereiken in de toepassingen. Dit wordt mogelijk gemaakt door een rijk kleurenpalet met een geometrische structuur. De texturen voegen een kenmerkende diepte en dimensie toe aan elke ruimte, zowel residentieel als commercieel.

"Ik ben altijd geïnspireerd geweest door de materialen die we in de natuur vinden en om de ruimtes die ik ontwerp zo comfortabel, warm en authentiek mogelijk te maken. Ukiyo brengt rust en elegante eenvoud, en de kleurenstellingen en groeven zijn romantisch, maar ook hedendaags en mannelijk om een balans te bereiken", aldus Claudia Afshar. Naast Dekton Ukiyo Nacre zijn er nog de kleuren bromo, kreta, umber en rem.Dekton-producten zijn gedurende de hele levenscyclus CO2-neutraal en werden voor de collectie geselecteerd vanwege hun duurzame eigenschappen en hoge prestatievermogen. Dekton Ukiyo is ideaal voor een vrijwel onbeperkte reeks verticale toepassingen, variërend van gevels en open haarden tot op maat gemaakt meubilair en nog veel meer. Het is verkrijgbaar in een matte afwerking en in twee groefopties: GV2 met 25 mm groeven, een 5 mm brede tussenruimte en 3 mm diep; en GV3 met 11 mm groeven en een 4 mm brede tussenruimte en diepte. Beide structuren worden geleverd in panelen met een afmeting van 450 mm breed en 3000 mm lang.Meer informatie:
Cosentino
www.cosentino.com

Publicatiedatum: