Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Feestelijke opening Eikmeester Keukens & Interieur gepland

"We hanteren een andere aanpak dan grote keukenfirma’s"

Eikmeester gaat een nieuwe fase in. Sinds 9 januari is de onderneming gevestigd in Roden, waar ze een showroom van 400m² hebben verbouwd om zowel hun keukens als de rest van het vakwerk te kunnen laten zien. Naast keukens maken ze ook geregeld badmeubels, tv-meubels en garderobekasten op maat, allemaal in dezelfde stijl als de keukens. "Met deze nieuwe benadering transformeren we Eikmeester tot Eikmeester Keukens & Interieur", vertelt Jos de Jong. Samen met zijn vrouw Dennika de Jong is hij het gezicht van het bedrijf. Naast de ambitieuze onderneming, runnen ze ook een jong gezin.


Jos en zijn vrouw Dennika de Jong.

Anders dan grote keukenfirma's
"In 2020 zijn we begonnen met het leveren van fronten passend op de keukenkasten van Ikea. Dit is de Förnya Ikea-collectie. Hoewel dit aanvankelijk een interessante optie leek, kwamen we al snel tot de ontdekking dat we met onze eigen kasten vaak niet veel duurder uitkwamen, terwijl het resultaat beter paste bij de hoogwaardige kwaliteit fronten die wij leveren", legt Jos uit. Door maatwerkopties aan te bieden naast de vaste maatvoeringen van kasten, zijn ze concurrerend met leveranciers van maatwerkkeukens. "Zo hanteren we een andere aanpak dan de grote keukenfirma's."Meer dan keukens
Sinds 2013 heeft de onderneming zich gericht op het maken en monteren van keukens en complete interieurs. Inmiddels streeft Eikmeester ernaar om niet alleen keukens te maken, maar om ruimtes te creëren die een gevoel van rust en harmonie brengen. "Daarom hebben we onze showroom volledig ingericht in de Japandi-sfeer, waarbij de verschillende materialen van onze keukens naadloos opgaan in het geheel", aldus Jos. Wie de showroom bezoekt zal veel eiken en notenfineer tegengekomen, gecombineerd met massief houten delen.

Ten slotte wil Jos benadrukken dat Eikmeester geen druk wil creëren bij klanten om te kopen. "In plaats daarvan streven we naar een nuchter en technisch onderbouwd advies, waarbij we veel aandacht schenken aan de details en de wensen van de klant."Exclusieve opening
Eikmeester nodigt mensen uit voor de exclusieve opening van de showroom op vrijdag 24 mei in Roden. Stap binnen in een wereld van tijdloze elegantie en moderne rust en ontdek de Japandi keukens. Aanmelden kan (tot 23 mei) via deze link.

Kun je vrijdag niet aanwezig zijn bij de showroomopening? Geen probleem. Op zaterdag 25 mei tussen 10.00 en 15.00 uur houdt Eikmeester een commerciële opening met vrije inloop. Je hebt dan alsnog de kans om de showroom te verkennen.Meer informatie:
Eikmeester Keukens & Interieur
Ceintuurbaan Noord 115
9301 NT Roden
085-2735113
[email protected]
www.eikmeester.nl