Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Modulyss belicht maatwerk tapijtdesignservice op Architect@Work

In een reeks van ontwerpinstallaties tijdens de Architect@Work showcases van dit jaar, zal modulyss de kracht van zijn nieuwste aanbod benadrukken: een op maat gemaakte tapijtdesignservice. Deze nieuwe dienst breidt de creatieve controle die ontwerpers hebben over hun visie uit door unieke graphics, op maat gemaakte kleurenpaletten of zelfs patronen die rond specifieke merkidentiteitselementen zijn opgebouwd in te voegen. Het vertegenwoordigt modulariteit zonder grenzen.

De ontwerpen die worden getoond in de modulyss-stand tijdens Architect@Work-evenementen zullen bezoekers door heel Europa een trompe-l'oeil smaak geven van de creatieve en praktische capaciteit van deze nieuwe op maat gemaakte dienst. Terwijl bezoekers de stand vanuit verschillende visuele hoeken naderen, zal elke persoon zijn kijk op het ontwerp een uniek gepersonaliseerde ervaring zijn. Zachte vloerbedekking met een vleugje Belgisch surrealisme om echt het merk van zijn Belgische oorsprong te belichamen.

De Architect@Work showcases door heel Europa zullen een uniek modulyss ontwerp kenmerken dat is gecreëerd in samenwerking met de gerenommeerde Brusselse ontwerper Sylvain Willenz. Zijn kenmerkende ligne claire stijl van graphics leent zich prachtig voor grenzeloze ontwerpmogelijkheden, waaronder dynamische patronen en verleidelijke optische illusies. De unieke ontwerppatronen brengen een rijke, diepe gevoel naar het beeld, en tonen de veelzijdigheid en complexiteit van de state-of-the-art tegeldruktechnologie.

'Deze creatieve samenwerking met Sylvain Willenz spreekt tot de kern van wie we zijn als merk: verrassend, innovatief en oneindig praktisch. Het weerlegt ook de veelvoorkomende misvatting dat functioneel gelijk staat aan saai. De modulariteit en duurzaamheid van modulyss tapijttegels kunnen en gaan hand in hand met gedurfde – en soms zelfs surrealistische – ontwerpen en patronen,' aldus Sophie Hautekeete, hoofd van marketing bij Belysse, het bedrijf achter modulyss.

Een vroege showcase tijdens de Londense editie van Architect@Work zette een opvallende ontwerpsamenwerking met Oktra in de schijnwerpers. Het Britse ontwerpbureau was gedreven om aan te tonen dat een op maat gemaakte vloervisie verder kan gaan dan de parameters van één enkele tapijttegel. Door te bewijzen dat ontwerpers de volledige reikwijdte van hun verbeelding op zachte vloerconcepten kunnen toepassen, is het werk van Oktra met modulyss een viering van het abstracte, een golf van organische vormen die naadloos in elkaar overvloeien. Het resultaat is een samenhangende, harmonieuze visuele ervaring die geschikt is voor vrijwel elke ruimte.

Het modulyss-team zal aanwezig zijn bij Architect@Work-evenementen door heel 2024 in Luxemburg, Brussel, Rotterdam, Parijs, Berlijn en Frankfurt.

Meer informatie:
modulyss
www.modulyss.com

Publicatiedatum: