Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ontwerpprestaties bekroond met iF Awards

De Friedrichstadt-Palast in Berlijn was onlangs het toneel van de iF Design Award Gala 2024. Deze bijeenkomst, gehouden op 29 april, trok bijna 2.000 bezoekers uit 42 landen die samenkwamen om de ontwerpprestaties van dit jaar toe te juichen.

Opgericht in 1954, staat de iF Design Award bekend als een vooraanstaande autoriteit op het gebied van wereldwijde designinnovatie. Bij zijn 70e editie toonde het evenement opmerkelijke innovaties en trok het vooraanstaande figuren uit de designgemeenschap aan.

Tijdens de Gala, gehouden op het grote podium van de Friedrichstadt-Palast, ontvingen 75 producten en projecten de begeerde iF Design Awards 2024 Goud. Met een indrukwekkende 10.800 inzendingen uit 72 landen, wordt de iF Design Awards 2024 gezien als een van de meest significante ontwerpwedstrijden wereldwijd. Een panel van 132 experts beoordeelde deze inzendingen via een rigoureus tweestapsproces, resulterend in erkenning voor 2.294 deelnemers uit 52 landen.

Bron: www.designwanted.com

Publicatiedatum: