Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe vestiging Den Ouden Goemans

Op 1 februari dit jaar heeft Den Ouden Wonen uit Mijdrecht het bedrijf Goemans Tapijt en Slaapcomfort in Aalsmeer overgenomen. De eigenaren Paul den Ouden en Cok Jongeneel zijn verheugd dat zij dit bedrijf, dat al meer dan 40 jaar een begrip is in Aalsmeer en omstreken, verder kunnen uitbouwen en innoveren.


Den Ouden Goemans, in Aalsmeer.

Den Ouden Wonen, waarvan de opa van Paul de grondlegger is, is sinds 2010 gevestigd aan de Genieweg in Mijdrecht. De winkel is vorig jaar grondig vernieuwd. De vader van Paul is in Kockengen gestart met een klassieke winkel, waarin hij het woningtextiel bestierde en de moeder van Paul de kleding afdeling. Naderhand is er gespecialiseerd in woningtextiel, meubels en bedden. In de jaren 80 is er in Mijdrecht een filiaal geopend dat naderhand is uitgegroeid tot de hoofdvestiging. Verder heeft rond het jaar 2000 een verdere specialisatie plaatsgevonden in o.a. projectinrichting.

De komende periode zal worden gebruikt om de winkel in Aalsmeer aan te laten sluiten bij het Den Ouden niveau. Daarnaast zien de nieuwe eigenaren ook groeikansen in de beddenafdeling. Voor zowel de woningtextiel- als beddenafdeling zal Den Ouden samenwerken met de retailservice organisatie EK. Voor collectie en marketing zal men gebruik maken van het Local Hero Concept omdat daar in Mijdrecht al goede ervaringen mee zijn.

Meer informatie:
Den Ouden Wonen
Zijdstraat 23
1431 EA Aalsmeer
www.denoudenwonen.nl

EK
www.ek-retail.com

Publicatiedatum: