Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Burgemeester zaagt nieuwe showroom Old Ambt Meubelen officieel open

Op zaterdag 20 april jl. opende Old Ambt Meubelen haar deuren voor het publiek op Industrieweg-West 43 in Oude Pekela. Bezoekers konden die dag de nieuwe showroom en productieruimte verkennen.

Tim de Winter en Danny Huizing begonnen jaren geleden met steigerhout in een garage in Winschoten. Nu hebben ze een gloednieuw bedrijfspand met showroom geopend in Oude Pekela. Het bedrijf, met twaalf werknemers, is door De Winter en Huizing grotendeels zelf opgebouwd en beslaat 2800 vierkante meter. De ruime showroom van 1000 vierkante meter biedt stoelen, banken, accessoires en eigengemaakte meubels rechtstreeks uit hun meubelfabriek. Burgemeester Jaap Kuin opende zaterdag de showroom door een plank door te zagen en is trots op het maakbedrijf, dat een mooie toekomst tegemoet gaat.

De showroom biedt een scala aan woonmeubelen en decoratie, waar klanten de producten kunnen zien, voelen en ervaren. Het pand valt op door zijn stoere en warme uitstraling, met grote raampartijen die het toegankelijk en transparant maken. Danny en Tim hebben het pand grotendeels eigenhandig gebouwd.

Publicatiedatum: