Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beaulieu Fibres International introduceert Duurzaam Vezelprogramma

Terwijl de editie 2024 van Techtextil, de toonaangevende internationale vakbeurs voor technisch textiel en non-wovens, van start gaat in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International haar Duurzame Vezels Programma om vezels voor duurzame oplossingen te herdefiniëren.

Met dit initiatief streeft het bedrijf ernaar dieper inzicht te krijgen in de uitdagingen waar klanten in de gehele waardeketen mee te maken krijgen, om kansen te identificeren waarbij haar expertise kan worden ingezet om impactvolle producten en diensten te leveren.

Gedeelde waarden identificeren
Beaulieu heeft verschillende gespreksonderwerpen voor Techtextil 2024 geïdentificeerd, waaronder recycleerbare, hoogwaardige, hernieuwbare, bio-circulaire, gezamenlijk ontwikkelde en in Europa gemaakte vezels, om te ontdekken wat voor klanten het belangrijkst is qua doelstellingen, groene initiatieven en verwachtingen op het gebied van duurzaamheid.

'Duurzaamheid is een breed concept dat zich vertaalt in een scala aan prioriteiten over verschillende eindmarkten, en daarom verkennen we duurzaamheid in de verschillende impactdomeinen, waaronder CO2- en grondstofbesparing, circulariteit, fossielvrije materialen en partnerschappen en daarom biedt ons Duurzame Vezels Programma een totaal andere aanpak,' legt Gillis Beun, Business Development Manager bij Beaulieu Fibres International, uit.

Een duurzaamheidshandvest
Het Duurzame Vezels Programma dient als een handvest om Beaulieu Fibres International te helpen haar 'vezels die toekomsten bouwen'-campagne te versnellen, door bestaande oplossingen toe te lichten, producten te herdefiniëren en partnerschappen te creëren om marktsamenwerking aan gedeelde uitdagingen te faciliteren.

'Duurzaamheid is een veelzijdige realiteit, en de betekenis ervan varieert over verschillende industrieën. Vandaag de dag bestaat er geen universele oplossing. Daarom zijn we toegewijd aan het aanbieden en ontwikkelen van een reeks oplossingen en perspectieven om de diverse duurzaamheidsbehoeften van verschillende belanghebbenden aan te pakken,' zegt Maria Teresa Tomaselli, Algemeen Manager bij Beaulieu Fibres International.

Meer informatie:
Beaulieu Fibres International
www.beaulieufibres.com

Publicatiedatum: