Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eigenaar en directeur Vincent Kleine van failliete Vince Group:

"Miljoeneninvestering die de afgelopen twee jaar niet rendeerde, deed ons de das om"

"We hebben onszelf klem gezet door een miljoeneninvestering die de afgelopen twee jaar niet rendeerde", reageert eigenaar en directeur Vincent Kleine (zie foto) op het faillissement van zijn bedrijf Vince Group, waarover Wonen360 gisteren berichtte.

"We hebben te veel van onze reserves in deze investering gestoken vlak voordat de macro-economische factoren verslechterden in 2021 en 2022", vervolgt hij.

Volgens hem is er te veel risico genomen op een verkeerd tijdstip. "Tijd en toeval treft iedereen. Met een groep van investeerders is inmiddels een bindend commitment gegeven voor een doorstart. De kans dat dit niet op heel korte termijn lukt, acht ik nihil. Desalniettemin is het erg vervelend dat we onze krimp op deze manier weer moeten omzetten in groei."

"Niet iedereen van het personeel gaat mee met de doorstart, echter een deel krijgt een plek bij een zusteronderneming. We hopen spoedig naar buiten te kunnen treden met het definitieve goede nieuws", zegt Kleine. Hij rekent op eind volgende week.Meer informatie:
Vince Group
www.vincegroup.nl

Vince Design
Kapitein Grantstraat 3
7821 AP Emmen
+31:(0)591-750492
[email protected]
www.vincedesign.nl