Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Thuisin breidt uit in Drenthe

Een gedreven team dat met aandacht en passie de klant wegwijs maakt in de wereld van woninginrichting, maakt Thuisin Dijkstra sterk', aldus Mark Brouwer, formulemanager Thuisin. 'Kwalitatieve producten als vloeren, raamdecoratie, gordijnen, horren en buitenzonwering worden door eigen vakmensen ingemeten en gemonteerd. Naast de inspirerende woonwinkel in Borger onderscheidt Dijkstra zich in de regio met een uniek rijdende showroom. Bij de klant thuis presenteert Dijkstra op die manier de complete woninginrichting, zonder dat de klant persé naar een winkel hoeft te komen'.


Jentsje en Arjan van Thuisin Dijkstra.

Thuisin heeft inspirerende woonwinkels door het hele land. Al ruim 15 jaar zijn wij dé specialist in 'mooi wonen'. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc & duurzame vloeren), horren, buitenzonwering, slimmer wonen en kasten op maat. Ondernemers met een zeer breed assortiment zijn de specialisten in elke regio. Thuisin is één van de vier winkelformules van de Comafin Groep B.V., een toonaangevende en snel groeiend formulehuis in de woninginrichting branche in Nederland. De franchiseorganisatie heeft vier verschillende winkelformules, allemaal een eigen gezicht met bijbehorende kenmerken, verspreid met ruim 200 winkels over het de Benelux. Dit zijn naast Thuisin: Aanhuis.nl, Aanhuis.be en de Woonspecialist. Deze formules onderscheiden zich onderling in assortiment, doelgroep en marktdifferentiatie. Wat ze gemeen hebben is de volledige ondersteuning en begeleiding van de aangesloten ondernemers bij de bedrijfsvoering, vanuit het hoofdkantoor in Goor met ruim 30 medewerkers.Meer informatie:
Thuisin Dijkstra
www.thuisin.nl

Publicatiedatum: