Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

JYSK dichter bij opening van 140e winkel

Honderden vierkante meters aan winkelruimte stonden jarenlang leeg sinds het vertrek van bouwmarkt Praxis uit Raalte. Daar komt nu verandering in. Woningketen JYSK stapt in het pand aan de Heesweg in Raalte. Daarmee is het gebied met vooral grote detailhandelszaken weer gevuld. "We openen deze winkel met het idee om hier voor de lange termijn te blijven", zegt een woordvoerder in een interview met het AD.De Deense winkelketen JYSK opent binnenkort een nieuwe vestiging in Raalte, wat past in hun strategie om meer filialen te openen. De regio's Salland en Vechtdal waren tot nu toe ondervertegenwoordigd voor JYSK, maar met de komst naar Raalte wordt een groot deel van het gebied gedekt. De dichtstbijzijnde winkels van JYSK bevinden zich momenteel in Deventer en Zwolle. De opening van de winkel in Raalte is gepland op 15 mei.

JYSK's woordvoerder, Nick Möller, benadrukt in het AD dat de nieuwe winkel niet alleen Raalte bedient, maar ook de omliggende gebieden. Met de opening van deze vestiging komt JYSK dichter bij hun doel van 140 winkels in Nederland, aangezien ze momenteel 101 winkels hebben.

Het pand waarin de nieuwe winkel wordt gevestigd, is sinds 2019 eigendom van Franse eigenaren. JYSK heeft een huurcontract voor minimaal vijf jaar getekend en zal de winkel volledig inrichten volgens hun nieuwste winkelconcept. Ze zijn van plan om voor de lange termijn in Raalte te blijven en een blijvend onderdeel van de gemeenschap te worden.

Bron: AD

Publicatiedatum: