Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Miranda Palm kiest voor EK Living, vanwege de Local Hero Strategie'

In 1958 is de vader van Bas Wentholt een woonwinkel begonnen in het centrum van Zevenaar. Hier is alles te vinden voor je woninginrichting: bedden, meubels en wandmeubels. Al snel werd besloten om aansluiting te vinden bij een inkoopcombinatie Beco/De Graafschap. In 1985 is Bas ook in de winkel komen werken, heeft daarna het stokje van zijn vader overgenomen en werd eigenaar. Om verder te kunnen groeien en te specialiseren in woningtextiel is het bedrijf van het centrum van Zevenaar verhuisd naar het Hengelder. Na een korte tussenstop bij Decohome heeft Bas zich al snel bij EK aangesloten, bij de formule 'Binnen'.Sinds 2021 is Miranda Palm werkzaam bij Wentholt als verkoopster en later als bedrijfsleidster. Miranda heeft veel interesse in alles wat met interieur en wonen te maken heeft. Toen Bas en zijn vrouw Helene, die ook sinds 2021 in het bedrijf werkt, begon na te denken over de toekomst van zijn bedrijf, vond hij in Miranda de ideale kandidaat om zijn bedrijf over te nemen. Miranda kon op haar beurt haar lang gekoesterde wens, een eigen bedrijf hebben, waarmaken. Ze wist gelijk van aanpakken en heeft de winkel een complete make-over gegeven! Vol nieuwe inspiratie én helemaal klaar voor de toekomst.

Miranda gebruikte het afgelopen jaar om de markt te verkennen met welke organisatie zij het beste zou kunnen samenwerken. Uiteindelijk is de keuze gevallen op EK Living, vanwege de Local Hero Strategie. Hierin staat de ondernemer als merk centraal. Daarnaast biedt EK Living een compleet pakket tegen lage kosten en een volledig gepersonaliseerde website. Miranda vindt deze website en de onlinemarketing op de socialmediakanalen zeer belangrijk voor de verdere groei van haar bedrijf.

Meer informatie:
EK Living
www.ek-retail.com

Publicatiedatum: