Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Salone 2024: al het nieuws dat je moet weten

Vandaag gaat de 62e editie van de Salone del Mobile.Milano van start

Vandaag gaat de 62e editie van de Salone del Mobile.Milano van start. Van 16 tot 21 april staat de wereld van design centraal in de ruimtes van Fiera Milano Rho. Om goed voorbereid te zijn, volgen hier de belangrijkste nieuwigheden voor dit jaar.

Salone 2024: al het nieuws dat je moet weten
- De nieuwe communicatiecampagne "Where Design Evolves" van Publicis Groupe met de wetenschappelijke samenwerking van Paolo Ciuccarelli;

- De optimalisatie van de lay-outs en paden, een make-over mogelijk gemaakt door de neurowetenschappen, in synergie met Lombardini22;

- De tweejaarlijkse EuroCucina/ FTK, Technology For the Kitchen en de Internationale Badkamer Tentoonstelling zijn terug;

- "Connecting Design since 1998" is het thema van de SaloneSatellite, dit jaar viert het zijn 25e editie. Van 16 tot 28 april, het evenement gewijd aan ontwerpers onder de 35 vindt plaats in de ruimtes van La Triennale, met een tentoonstellingsproject samengesteld door Beppe Finessi en ingericht door Ricardo Bello Dias.


Tram op Piazza della Repubblica, Milaan. Foto: Alessandro Russotti.

Ontdek de handleiding
Een gids om altijd bij de hand te houden om voorbereid aan te komen en de ervaring van je bezoek op de best mogelijke manier te plannen.

Data, tijden, tickets
Alle nuttige informatie over ticketverkoop en de tijden om bij Fiera Milano Rho aan te komen. Vanaf dit jaar is het registratie- en aankoopproces geoptimaliseerd om een nog betere bezoekerservaring te garanderen, te beginnen bij het kopen van tickets.

Hoe organiseer je je bezoek het beste
Voor een innovatieve en boeiende bezoekerservaring, ontdek alle digitale hulpmiddelen en de nieuwe Salone del Mobile.Milano App.

Drie grote installaties om te ontdekken
- "Interiors by David Lynch. A Thinking Room" (Paviljoens 5-7) is de titel van de site-specifieke installatie ontworpen door een opmerkelijke figuur: de beroemde filmmaker David Lynch. Het project is samengesteld door Antonio Monda.

- "Under the Surface" (Paviljoen 10) is de installatie ontworpen en gecreƫerd door Emiliano Ponzi, Accurat en Design Group Italia voor de Internationale Badkamer Tentoonstelling.

- "All You Have Ever Wanted to Know About Food Design in Six Performances" (Paviljoens 2-4) is de titel van het project dat de wereld van voedsel en design bij EuroCucina verkent, met de bijdrage van zes onafhankelijke en internationale voedseltijdschriften.

Een rijk programma aan culturele evenementen
- Het programma van Talks en Ronde Tafels is getiteld "Drafting Futures. Conversations about Next Perspectives" en wordt samengesteld door Annalisa Rosso. De ochtendgesprekken worden om 11 uur gehouden in de "Drafting Futures" Arena (paviljoen 14) ontworpen door Formafantasma.

- De Arena zal een nieuw project huisvesten: de Salone Bibliotheek, ook ontworpen door het duo Formafantasma. Daarnaast bevindt zich de Corraini Mobiele Boekhandel, samengesteld door Corraini Edizioni, met een breed scala aan internationale titels van meer dan 110 uitgevers.

- Design Kiosk is een tijdelijke ruimte die een rijk cultureel programma biedt, een selectie van publicaties en exclusieve producten gerelateerd aan de wereld van design. Een speciaal project ontworpen door Frederik De Wachter en Alberto Artesani, oprichters van DWA Design Studio, in co-creatie met Interbrand. Van 8 tot 21 april op Piazza della Scala in Milaan.

Meer informatie: www.salonemilano.it

Publicatiedatum: