Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe ontwikkelingen bij Pot Interieur in Axel

Er zijn nieuwe ontwikkelingen bij Pot Interieur in Axel. "We zijn verheugd om een nieuwe '& meer partner' te verwelkomen. Bij Pot Interieur hebben we al een divers aanbod aan bedrijven onder één dak, waaronder Keukenstudio van Vliet en Koreman Home Textiel. Binnenkort zal Vlaander Groep, een bekend familiebedrijf in de regio, zich bij ons voegen", laat algemeen directeur Paul Berden weten op LinkedIn.In Axel en omgeving staat Vlaander bouw bekend om hun deskundige werk in onderhoud, verbouwing en renovatie. Met Vlaander Prefab realiseren ze complete gebouwen in hun prefab hal, variërend van aanbouwen, woningen, tiny house, garages en meer. Voor elektrische installaties, verlichting en reparaties staat Vlaander Elektra paraat. En voor de doe-het-zelvers zijn bouwmaterialen op maat af te halen bij Vlaander Bouwmaterialen.

Bij Pot Interieur zal Vlaander groep onder de naam Vlaander Stijlvol Bouwen en Wonen een afdeling inrichten van ruim 300 m² en biedt een uitgebreide collectie tegels en sanitair, verzorgd door Tegelgroep Nederland, voor badkamers, keukens en complete verbouwingsprojecten. "De toevoeging van deze waardevolle partner verrijkt niet alleen ons assortiment in de showroom voor interieurinrichting, maar brengt ook twee familiebedrijven samen. We kijken enorm uit naar deze mooie samenwerking."

Meer informatie:
Pot Interieur in Axel
www.pot.nl

Publicatiedatum: